Skrell og skjær kålrot, sellerirot og pastinakk i små biter og kok i usaltet vann til det er mørt. Rotmos passer godt til lam, storfekjøtt, grove pølser, stekt flesk, pinnekjøtt
Skrell og skjær knollselleri og pastinakk i mindre biter. Mens kyllingen steker, lager du rotmosen. Hå kylling eller Smaalenene)Salt og pepper1 håndfull frisk estragon1 håndfull frisk dillOlivenolje1 sitron1 laubærblad6 fedd hvitløk, med skallSelleri- og pastinakkmos. 2 knollselleri3 pastinakk1 spiseskje smør1 spiseskje crème fraicheSalt og pepperGulrotsalat. 3 pastinakk
Jeg lager ofte variasjoner over rotmos til for eksempel pinnekjøtt,røkte pølser eller svineknoke. eks sellerirot sammen med gulrot,pastinakk, søtpotet eller kålrot og kanskje noen broccolistilker og jordskokker, så smaker mosen mer og kan med hell brukes til pasta
Denne drøyer ut juice, rotmos og smoothies og holder en mett litt lenger. De to røttene i pakker er Pastinakk som holder på å overta førsteplassen over kule grønnsaker i min bok
Rotmos. 1 Pastinakk. Nyttårsmiddagen ble en koselig, intim middag for to hjemme med sovende barn. Den relativt gravide kvinnelige halvdelen av familien var mer klar for en fin kveld hjemme enn festlige sprell
Rotmos av søtpotet, potet og passtinakk. 1 pastinakk. 1 pastinakk. jeg har vært på jobb i dag. Ikke så verst vær i dag, men litt småkaldt syklet meg en liten tur
I dag har jeg gått en deilig tur med en venninne, laget rotmos, støvsugd og bleika tennene. Pastinakk, rødbeter og kålrot var noen av dem, i tillegg til tre andre ting jeg ikke aner hva er
ROTMOSPURE. •150 g sellerirot•175 g pastinakk•300 g kålrot•2 dl matfløte•2 ss limesaft•50 g smør•salt og pepperSkrell og skjær kålrot, sellerirot og pastinakk i små biter og kok i usaltet vann til det er mørt. 175 g pastinakk
Oppskrift på lammecarré med rotmos, steikte, grønne bønner og rødvinssaus. Rotmos med appelsinsmak. Varm opp sausen, og server lammecarréen med rotmos, steikte bønner og saus