Start med å forberede kakeformen. Start med å forberede kakeformen. Sett ringen på en rundkakeform (24 cm i diameter) direkte på et kakefat. Sett ringen på en rundkakeform (24 cm i diameter) direkte på et kakefat
♥ Det å sette mindre kakebunner i en større kakeform når du fyller på med mousse gjør at kakebunnene ligger inni moussen og ikke synes i kantene - hvilket gir en stilig, utseendemessig effekt
75 dl TINE Kremfløte 1 ss TineSmør 100 g mørk sjokolade Slik gjør du Rundkakeform, ca 20 cm i diameterI stekeovnen ved 200 grader C i ca 30 minutter Bunn
Kle en rundkakeform (24 cm) med folie. Denne kaken bakte ofte min mor da jeg var liten, og jeg synes den var veldig god som barn, selv om den var en litt mer “voksen kake”
1/3 av deigen kjevles ut og legges i bonn av en kakeform (24 cm) Husk å smør kakeformen godt først. Skjær ca 2,5 cm tykke skiver og plasser de rundt på forma oppå vaniljekremen. 1/3 av deigen kjevles ut og legges i bonn av en kakeform
Jeg har tidligere testet den ut i ulike varianter, se Crazy Cake (rund sjokoladekake) og Crazy Devil Chocolate Cake (langpannekake med melisdryss), Crazy Chocolate Cake (langpannekake med sjokoladekrem)
Et alternativ er å ta den stekte mandelbunnen ut av formen og sette den på et fat og så feste ringen fra kakeformen stramt rundt kaken før du heller over vaniljefromasjen