Har du det travelt. Da lager du denne gode suppen til middag. Det som tar litt tid er å skjære grønnsakene smått opp, men er dere flere om jobben går arbeidet som en lek
Forvarm stekeovnen til 90 grader. Kle et stekebrett med bakepapir. Friske bær 2,5 ferdig gele eller bringebær pulver ps pass på at det itte gelatin eller karmin og andre animalske
Vi lagde Russisk Borsj på hytta, litt enkel vri siden vi var på hyttetur. Det er godt med en klatt rømme eller kesam oppi om man har, eller en god brødskive med smør
Blinis med rømme, rødløk og russisk kaviar. Blinis er russiske pannekaker som er hevet på gjær. Russisk kaviar er den fantastiske rognen fra Stør i Svartehavet
Pannekaker er en av disse typiske rettene som finnes over hele verden, i utallige varianter. De kan lages med vanlig hvetemel slik vi er vant til, mens i andre deler av verden brukes både bokhvete, linsemel, ertemel, kikertmel eller rismel
Posted by torill. Tweet. Dette er en «verdensberømt» suppe som brukes mye i Øst-Europa. Hovedingrediensen er rødbeter, men de andre ingrediensene kan variere
'SOL' betyr på russisk SALT, så suppen må inneholde noe salt, noe syrlig og litt proteiner. SOLYANKA en tykk, krydret og syrlig suppe, som er vanlig i Russland og andre stater i det tidligere Sovjetunionen, samt i Tyskland