NYTTÅRSMENY FORRETT: Rypebryst med fløtesaus, hvitløksstekt champignon og rødbetepuré.Rypebryst med fløtesaus, hvitløksstektchampignon og rødbetepuré. Fjern skinnet og skjær ut rypebrystene med en skarp filetknivKulinariskFanatisme -
NYTTÅRSMENY DESSERT: Sjokoladefondant med vaniljeis og rørt bringebær.Rypebryst med fløtesaus, hvitløksstektchampignon og rødbetepuré. Sjokoladefondant med vaniljeis og rørt bringebærKulinariskFanatisme -
NYTTÅRSMENY HOVEDRETT: Rosastekt lammelår av villsau med bakt portebellosopp, potetmos, persillerotkrem og rømmesaus.Rypebryst med fløtesaus, hvitløksstektchampignon og rødbetepuré. Rosastekt lammelår av villsau med bakt portebellosopp, potetmos, persillerotkrem og rømmesaus KulinariskFanatisme -
Rypesteg og deretter steke rypebrysteneslik at de serveres rosa. Resultatet ble en mør rypestek med veldig god smak og en fyldig og velsmakende fløtesausOselias kokebok