Server med dipp til og gjerne noen rå grønnsaker. TINE Mediebank 1 kg kyllingklubber. 1. Finhakk løken og skjær noen snitt i kjøttet på kyllingklubbene
Hell olivenolje i en tynn stråle nedi blandingen, mens stavmikseren går. Til oss valgte vi albondigas – Kjøttboller, kyllingklubber, scampi og litt spekeskinke
Marinerte råkyllingklubber. Etter 20 minutter, var potetene fremdeles litt rå i midten, jeg satte ned varmen til 160 grader -og friterte dem videre i 10 minutter
Sørg også for at deigen ikke er for tykk, da vil den fort være rå etter stekinga også. 900g kyllingklubber, alternativt 400 gram kyllingfilet. juni 2014 900g kyllingklubber, alternativt
Småtrollas ønskemenyGrønnsakerUngene våre er iallfall mye mer glad i rå grønnsaker enn i kokte eller wokede grønnsaker, uansett hvor lite eller riktig vi syns vi har gjort det