Rådyrstek oppskrift på saus oppskrifter

Langstekt rådyrstek

Langstekt rådyrstek

Skyen lages saus. Deretter brunet alle sider. Legg oppi steken og legg lokk. I dag har jeg brukt rådyrstek drøye 2 kg. Stekes 120 grader i noen timer (3-4) til kjernetemp er ca 70 grader

Rådyrstek med normannasaus

Smør matfett et stykke aluminiumsfolie og legg det over steken. Server steken med kokte poteter, saus, salat og grønnsaker

Rådyrstek med kål og svartrøtter

La dem dryppe av før de legges fat. Sausen lager du ved først å koke ut langpannen med vineddiken, tilsett kraften eller buljongen, og la det koke sammen til en god smak sammen med salvie, løk, timian og selleri

Rådyrstek med papaya

papayafrukt, carambole, franske poteter og en skje majonessaus. Saus. Puss steken og surr den om nødvendig