En flott og smaksrik kake som ser utrolig flott ut med sin dype røde farge og hvite krem. Red Velvet. Stikk med en pinne i kaken, hvis pinnen kommer ut ren så er kaken ferdig
En flott og smaksrik kake som ser utrolig flott ut med sin dype røde farge og hvite krem. Stikk med en pinne i kaken, hvis pinnen kommer ut ren så er kaken ferdig
Perfekte til å ta med om du skal besøke noen, ha i bursdager, baby shower, selskaper, bryllup, eller til jul – de er jo røde så de er utrolig søte og fine å servere i jula
I stedet for rød farge, brukte jeg først litt hvit, også rosa for å få ønsket farge inni. Den kan brukes både inni kaker og utenpå, til å froste kaker og til topping på cupcakes
velvet-kake der jeg brukte blåbærbiola i stedet for surmelk eller kefir. Denne kaken. Blåbærbiola gjør kaken saftig og gir en friskt og god smak på sjokoladekaken
I en annen bolle blandes eggehviter, vanilje extract og rød pastafarge. Fikk denne vakre bakblik tilsendt av Tinka Leene som har lagt den og som spurte om jeg kan lage en kake for hennes nye bok
Tilsett dyp rødkakefarge og miks videre til blandingen blir skikkelig rød, red-velvet-rød. Red velvetcheesekake brownies er det kompromissløse valget for deg som ikke klarer å bestemme deg for om du vil ha sjokolade, ostekake, friske bær
Kaka smaker selvsagt like godt for det, men det er jo litt morsomt med en skikkelig rødkake. I denne har jeg brukt en melblanding jeg har miksa selv, samme som på gulrotmuffinsene, men jeg tror man fint kan bruke toro kakemiks også
)Neste gang lover jeg at det skal komme en kake på bloggen. Tilsett villrisen(jeg glemte å kjøpe den røde varianten, så denne gangen ble det vanlig villris), vann, buljong, vin og salt