Rødvinssaus og gode poteter er en selvfølge. Dette er skikkelig festmiddag og oppskriften passer like godt til lam som til okse og svinekjøtt, både stek og fileter
Jeg har laget hjemmelaget lammekraft på forhånd, og har du ikke det, så bruk sjyen fra grønnsakene etter endt steketid til å lage rødvinssaus (saft fra lammet dryppes ned til grønnsaksformen)
Jeg elsker alle retter av lam, så for meg varer lammesesongen laaaaangt utover høsten og vinteren. Fårikål er det aller beste jeg vet, men lammefrikasse´ og lammegryter er også noen av livrettene
Rødvinssaus. Tradisjonen tro er det tid for lam i de norske hjem. En saftig herlig lammestek eller et helt lammelår er og bli gourmetmat for oss nordmenn som kan skryte av å ha verdens beste lammekjøtt
Helstekt lammelår med ovnsbakte grønnsaker, potetgrateng og rødvinssaus. Påskehøytiden er det lam og lammelår som forståelig nok får fortjent fokus og oppmerksomhet
Idag skulle en saftig lammebog av dielam spille hovedrollen og valg av tilbehør falt på en grateng av rotgrønnsaker, pærechutney og akkompagnert av en syndig rødvinssaus
Påskelammet. I Norge er det blitt tradisjon for å slakte lam og får på høsten og spise til påske. Vel, ikke helt sant, vi spiser også lam og får en kort periode på høsten under fårikålsesongen