Litt avhengig av hva slags kjøtt og krydderier du velger å bruke, kan dette bli alt fra svært billig hverdagsmat (svin og kylling) til gourmetmiddag (hva med reinsdyr
sausen var nydelig, men smakte medrødvinssausmed rosépepper enn rosépeppersaus). I går søndag hadde vi svigerfar på middag, og man må jo diske opp med noe ekstra på en søndag
Jeg spiste rillete på kongekrabbe og krabbe med sitronaioli, syrnet fennikel, krabbeglaze og ristede peanøtter til forrett, brasert svinekjake og pancopanert høyrygg av svinmedrødvinssaus, rårørt traneær, rosenkål og rotgrønnsakspurè til hovedrett og varm sjokolade kake med valnøttscookie, kaffe og sitrongressiskrem til dessert
Rødvinssaus er kjempegodt til. Svin er godt sammen med sopp og løk. Det er ganske genialt å servere tapas, og da kan du bruke flere av oppskriftene, eksempler her er å lage marinerte oliven, marinert fetaost og marinert paprika, i tillegg til at du steker kjøttbollene med chili på trepinner, og lager marinerte reker