(Dekk gjerne med plastfolie frem til det skal stekes. Lørdagsmiddagen sist helg var ytrefilet av hjort med rødvinssaus, søtpotetpuré, sauterte rosenkål og stekt kantarell
Jeg laget en lynkjapp men passende rødvinssaustil. Noen gaver blir man gjerne mer glad for en andre, og denne hjortindrefileten er vel en av de gavene som ikke kan beskrives med ord
Helstekt indrefilet av elg servert med linser, rotgrønnsaker, ovnsbakt sjalottløk og rødvinssaus. Ytrefilet (godt mørnet) av hjort eller rein kan tilberedes på samme måte
Rødvinssaus. Hjortebiff er en vinner, og med rødvinsaus til ble det et kongemåltid. Steik biffene til de er gylden brun på begge sider, og skru av platen, og la biffen få ligge i pannen på platen
) Hjorten kom med no løk, pastinakkpure med ett eller annet fancy grønt, en halvstekt potet (smakte ikke så gooodt), og en litt for bitter rødvinssaus som hadde trengt litt sitron og litt sukker - kanskje den hadde stått for lenge