Røkt svinekam temperatur oppskrifter

Røkt svinekam

Røkt svinekam

Du kan godt sette opp temperaturen litt den siste halvtimen slik at det går litt fortere. I dag har vi kosa oss med røktsvinekam til middag
Røkt svinekam

Røkt svinekam

Du kan godt sette opp temperaturen litt den siste halvtimen slik at det går litt fortere. Røktsvinekam er en klassisk og veldig god søndagsmiddag
Glasert svinekam med ovnsbakte poteter og kålsalat

Glasert svinekam med ovnsbakte poteter og kålsalat

Lettsaltet røktsvinekam er ett smakfullt stykke kjøtt som passer veldig fint om sommeren. Siden sommeren fortsatt såvidt glimter med sin tildsteværelse, tenkte jeg at kunne dele denne enkle og smakfulle oppskriften på glasert svinekam med dere
RIKTIG KJERNETEMPERATUR

RIKTIG KJERNETEMPERATUR

Røktsvinekam. Å få skikkelig temperatur på kjøttet du velger å servere,. Her under, finner du en pekepinn på hva temperaturen bør være
RØKT SVINEKAM MED TILBEHØR-OPPSKRIFT:

RØKT SVINEKAM MED TILBEHØR-OPPSKRIFT:

I dag hadde vi røktsvinekam med tilbehør til,og jeg vil gjerne dele oppskriften med mine lesere. Bruk en god skarp kniv og lag rutemønster i fettet på svinekammen
Røkt svinekam med waldorfsalat

Røkt svinekam med waldorfsalat

Du kan godt sette opp temperaturen litt den siste halvtimen slik at det går litt fortere. Røktsvinekam er noe av det beste vi kan ha til middag, det er rett og slett kjempe godt

Røkt svinekam kokt i juleøl.

Legg i svinekammen/ juleskinken. Server svinekammen med puré av rotgrønnsaker og surret løk. Kok opp på nytt, senk temperaturen og la kjøttet trekke i ca 1 ½ t. Se del 2 her 800 røkt benfri røktsvinekam eller juleskinke uten ben