saftig. Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst. Ingen forheving og etterheving - bare rør sammen alle ingrediensene og stek
Brødet er saftig og godt. De aller fleste glutenfrie brødene i butikken har et høyt karbohydratinnhold, og det er jo ikke til å stikke under en stol at mange glutenfrie fabrikatbrød ikke akkurat smaker
Den lange fermenteringen frigir mer umamismak i brødet, og gir også en mer holdbart og saftig bakst. 800g væske til 1000g mel/frø, det gir et saftig, lettere brød, men det egner seg ikke til utbaking uten å bruke form
Denne oppskriften syntes jeg er ganske god, men skulle gjerne hatt yderst litt mer smak, ellers er de saftige og mer luftig enn mange andre grove brød jeg har smakt
Jeg har bakt det mange ganger og det blir like godt og saftig og med sprø skorpe, hver gang. Dette grovbrødet er bakt på samme måte som loffen jeg la ut på bloggen forrige gang
Brødet blir saftig og velsmakende med knasende sprø skorpe, er fint å fryse og anvendelig i og med at det er godt med all slags pålegg, godt som sandwich, godt som crostini med tomatsalat og nydelig til suppe eller salat
Dette blir et kjempegodt og saftig brød, og kun 195 kcal pr. 100 gram. Ingredienser 1 pk semper grov mix 25 g gjær 4,5–5 dl vann 1 ss fiberhusk 2 ss linfrø 1 stk raspet gulrot 2 ss solsikkeolje, eller annen nøytral olje 1 ts bakepulver 1 ss honning 2 ss solsikkefrø/gresskarkjerner Fremgangsmåte Elt deigen […] 100 gram
Disse brødene er så enkle å lage, blir perfekte hver gang, blir ikke tørre etter en dag, og alle sammen elsker smaken av det saftige brødet med supersprø skorpe