Disse lagde jeg kjempeofte før, og har liksom bare blitt til Ingvilds rundstykker. Masse frø, havregryn og kulturmelk er med på å gjøre disse ekstra saftige
Inspirasjon til denne oppskriften er hentet fra ganske tradisjonelle grunnoppskrifter til rundstykker, men jeg har byttet ut mye av det fine melet med grovere variant samt havregryn som ble malt til havremel
De blir så utrolig saftige med revet gulrøtter oppi, og jeg anbefaler dere å teste de ut en lørdag eller søndag morgen slik at familien får de rykende ferske
Dette er grove, saftige og sunne rundstykker proppfulle av fiber, enumettede fettsyrer og proteiner. Jeg likte at havrebricksen ble litt saftige, men hvis du vil ha de litt «tørrere» reduserer du havregrynet og øker fullkornsmelet, eller du kan bytte ut litt av fullkornsmelet med fint hvetemel
Siden jeg ikke er så glad i å rulle ut rundstykker er brytebrød tingen for meg, Dette her ble virkelig gode og saftige små brød og både raskt og enkelt å tilberede
Jeg er en “sucker” på gjærbakst, grove og fine rundstykker, men jeg ble positivt overrasket over hvor enkle, saftige og smakfulle disse cottage cheese rundstykkene var
Min store favoritt er den grove brødmiksen til funksjonellmat. Man må heller ikkje lage brød, eg pleier stort sett å lage dei som scones / tynne rundstykker