Disse lagde jeg kjempeofte før, og har liksom bare blitt til Ingvilds rundstykker. Masse frø, havregryn og kulturmelk er med på å gjøre disse ekstra saftige
Del opp og rull ut rundstykker som settes på bakepapirkledde stekeplater til etterheving. Ha grovt mel og halvparten av hvetemelet i bakebollen sammen med salt, honning, de oppbløtte kornene og kulturmelk
Jeg har begynt å ta naturell yoghurt i rundstykker/baguetter. Pensles med egg, og ta linfrø på toppen. 1 kopp linfrø1 kopp solsikkekjerner 1 kopp havregryn1 kopp sesamfrø 5 dl vann5 dl melk 3 ss honning (kan sløyfes)1 ts salt1 liten boks naturell yoghurt (eller rømme, kulturmelk. ikke nødvendig, men gjør de luftige og saftige 2 pakker tørrgjær 3 dl sammalt grovt hvetemel fint mel til en god deig Samt litt olje Heves i ovnen på 50 gr i 1-2 timer
Før steking kan brød/rundstykker pensles med egg eller melk og ev drysses. trill ut til rundstykker. røres ut i væsken, tørrgjær tilsettes sammen med melet
Det er så mye bedre og holder seg saftigere lengre. Lager du rundstykker blir steketiden kortere. Dekk bakebollen med plast og la den stå til heving i ca