Den myke og saftige kjernen i kanelbollen er rett og slett høydepunktet med hele bollen. Jeg tror alles favorittdel når det gjelder kanelboller er midten
Ved å sette bollene såpass tett at de hever inntil hverandre, får du et mye saftigere resultat. Nå over til dagens oppskrift, som er en kanelboller som er krydret opp med kardemomme, og i stedet for å bare bruke vanlig sukker, har jeg også brukt brunt sukker
Disse ble overraskende saftige og YUMMY. Disse kanelsnurrene inneholder ikke sukker, bidrar med mer fiber og næringsstoffer, sammenlignet med kanelboller laget av hvitt hvetemel, samt at de har en høyere andel protein pga havregryn og kesam
Topp det hele med melisglasur, så har du noen fantastiske og saftige sticky buns. Kanelboller er så godt, og enda bedre blir de om de stekes sammen i form
I tillegg til å være uten sukker, er de også både saftige og proteinrike – over 8 gram proteiner i hver bolle. Nå har jeg riktignok laget alt fra bittesmå diett-kanelboller for 10 år siden
Da blir de saftige. Det minner jo veldig på kanelboller, men utseende er ulikt. #vega #vegaboller #Kanelboller #Oppskrift #Bakst #Hjemmlagd #Tips #Blogg #Kanel #Påske #Langfredag #Fredag #mat #ferie #Familie