Skulle den bli for sterk, spe ut med olje, eller litt vann. sennep eller eddik, litt mer sukker. Da kommer sommeren, og merkelig nok, så får alle nordmenn lyst på salat
Når du først lager kjøttboller er det lurt å lage flere porsjoner slik at du kan putte noe i frysen, og det samme er det med pitabrød, og en god oppskrift på pitabrød finner du her Oppskrift på gode kjøttboller finner du her
Det som gjør denne salaten spesiell god, er dressingen, den er selve prikken over ien. Begynn med det sure når du skal lage dressingen, og ta i resten etter hvert
dressing. bland så i rømme, sennep, sitronsaft og sukker. rør forsiktig sammen før du tilsetter epler, ananas, kål, valnøtter og druer som vendes lett inn i dressingen
Dressing. Gordon Ramsays varme geitostsalatmed eplevinaigrette. Om du synes det blir litt stusslig uten kjøtt, så kan den også serveres sammen med stekte kylling strimler
Dressing. Jeg lager ofte en med base i sitron og en god olivenolje. En klassisk tricolore salat består av basilikum, mozzarella og tomater, som jo er fargene i det italienske flagget
Bland saman alt til dressingen i eit glas med lok, og rist dressingen saman. ½ ts sennep. Den bør lagast rett før servering, avokadoane vert brune og triste, og med vinaigrette på vert salaten fort blaut og trist
Bland gresk yoghurt med litt sennep og honning så har du en nydelig dressing til salaten. Jeg har brukt brune og hvite bønner som er lagt i olje og tilsatt krydder, de blir utrolig velsmakende og smaker kjempegodt i salater, på smørbrød, som tilbehør til taco og andre Tex-mex retter blant annet