Salat med kongekrabbe oppskrifter

Spicy kongekrabbe

Serveres med godt brød og en frisk salat. Klipp opp kongekrabbebenamed en saks i passe stykker (helst over hvert “ledd”)
Urtegratinert kongekrabbe

Urtegratinert kongekrabbe

Jeg serverte den med hjemmelaget majones, glutenfrie hvite rundstykker og en frisk salat. Klipp klørne i to på langs med en saks
Kongekrabbe med blåmuggost

Kongekrabbe med blåmuggost

I denne retten har jeg gratinert kongekrabbemed blåmuggost og vårløksmør og servert med en frisk salat og glutenfrie fine rundstykker med restene av vårløksmøret

Kongekrabbe med blomkål & sitron ♫♥ STUDIO by Miraval 2018 ?

Den er blant annet herlig til smårettene på hagefesten, en lang søndagsbrunsj, middelhavsmat som moussaka, paellaer og lettere pastaretter og sommerlige retter som for eksempel ovnsbakt kylling med provencalske urter, grillet laks eller en frisk aspargessalatmed reker
Eksklusiv kongekrabbesalat og en god Riesling

Eksklusiv kongekrabbesalat og en god Riesling

Hva med noe ekstra godt denne helgen, som for eksempel en eksklusiv kongekrabbesalat. Pynt med eplebiter og agurk rundt krabbekjøttet og litt pen salat på toppen
Italiensk aften #2

Italiensk aften #2

Sommermåltidet startet med en frisk salatmed syltet villaks og kongekrabbe, crispi, rosso, litt valnøtter, finstrimlet purreløk, agurk og sukkererter, med en enkel vinaigrette, etterfulgt av en vermicelli vongole, englehårspasta med hjerteskjell
Italiensk aften #2

Italiensk aften #2

Sommermåltidet startet med en frisk salatmed syltet villaks og kongekrabbe, crispi, rosso, litt valnøtter, finstrimlet purreløk, agurk og sukkererter, med en enkel vinaigrette, etterfulgt av en vermicelli vongole, englehårspasta med hjerteskjell
Kongekrabbe- og mangosalat

Kongekrabbe- og mangosalat

Legg en blanding av revet salat på tallerken. salatblader. Du kan eventuelt bytte ut klørne av kongekrabbenemed kjøtt fra 1-2 hummere. 4-6 kongekrabbeklør
Singapore peppercrab på norsk

Singapore peppercrab på norsk

Man kan drøye retten og servere ris og evt salat ved siden av, men i går koste vi oss bare med krabben og nybakt baguette som vi dyppet i sausen

Økologisk nyttår for to!

Veldig vanlig til kalkun er Waldorfsalat. Kongekrabbemed endivie og sjalottløk. Som oftest sammen med venner og familie
Helge luksus!

Helge luksus!

smak til med sitron, salt og pepperJeg har lagt det opp i tomme kamskjell og pyntet medsalat og en sitron båt
Pokermeny

Pokermeny

Den klassiske grønne salaten som er must hos alle restauranter har fått navnet Limp. Vi nordmenn har blitt godt kjente medkongekrabben de siste årene etter invasjonen fra Russland, men i resten av verden er denne herligheten fortsatt et ubeskrevet blad og en eksklusiv middagsingrediens for de fleste

Emmas Drømmekjøkken og Emmas Under

Gratinert Kongekrabbe og blåbærgravet kveiteceviche med eple- og fennikelsalat til forrett. Egentlig ønsket jeg en salat, men da jeg fikk høre at de hadde hjemmelaget reinsdyrpølse med hjemmelaget tilbehør så ble det dette på meg, Nam, nam, deilig
Brosme og breiflabb i en fei!

Brosme og breiflabb i en fei!

servert med ringerikspoteter, asparges og salat. salatblanding. Begge to er deilige fisker med smakfullt fast kjøtt
En liten nyttårs meny.

En liten nyttårs meny.

Server salatenmed brød og sitronbåter ved siden av. Skjær salat i grove strimler, rødløk i tynne strimler, agurk i tynne skiver, tomat i båter og paprika i terninger
Umami – topprestaurant i Harstad

Umami – topprestaurant i Harstad

Karamellisert brioche med kremet salat på Bacon fra Mydland, rotgrønnsaker og aprikos. Sesam-marinert kveite servert med smørstekt kongekrabbe fra Varanger, syltet fennikel og eple
Krabbe med spicy saus

Krabbe med spicy saus

Vanligvis serverer jeg krabbe på tradisjonelt vis med aioli/ majones, sitron og salat, men det er jo gøy med variasjon