I denne retten har jeg gratinert kongekrabbemed blåmuggost og vårløksmør og servert med en frisk salat og glutenfrie fine rundstykker med restene av vårløksmøret
Den er blant annet herlig til smårettene på hagefesten, en lang søndagsbrunsj, middelhavsmat som moussaka, paellaer og lettere pastaretter og sommerlige retter som for eksempel ovnsbakt kylling med provencalske urter, grillet laks eller en frisk aspargessalatmed reker
Hva med noe ekstra godt denne helgen, som for eksempel en eksklusiv kongekrabbesalat. Pynt med eplebiter og agurk rundt krabbekjøttet og litt pen salat på toppen
Sommermåltidet startet med en frisk salatmed syltet villaks og kongekrabbe, crispi, rosso, litt valnøtter, finstrimlet purreløk, agurk og sukkererter, med en enkel vinaigrette, etterfulgt av en vermicelli vongole, englehårspasta med hjerteskjell
Sommermåltidet startet med en frisk salatmed syltet villaks og kongekrabbe, crispi, rosso, litt valnøtter, finstrimlet purreløk, agurk og sukkererter, med en enkel vinaigrette, etterfulgt av en vermicelli vongole, englehårspasta med hjerteskjell
Legg en blanding av revet salat på tallerken. salatblader. Du kan eventuelt bytte ut klørne av kongekrabbenemed kjøtt fra 1-2 hummere. 4-6 kongekrabbeklør
Den klassiske grønne salaten som er must hos alle restauranter har fått navnet Limp. Vi nordmenn har blitt godt kjente medkongekrabben de siste årene etter invasjonen fra Russland, men i resten av verden er denne herligheten fortsatt et ubeskrevet blad og en eksklusiv middagsingrediens for de fleste
Gratinert Kongekrabbe og blåbærgravet kveiteceviche med eple- og fennikelsalat til forrett. Egentlig ønsket jeg en salat, men da jeg fikk høre at de hadde hjemmelaget reinsdyrpølse med hjemmelaget tilbehør så ble det dette på meg, Nam, nam, deilig
Server salatenmed brød og sitronbåter ved siden av. Skjær salat i grove strimler, rødløk i tynne strimler, agurk i tynne skiver, tomat i båter og paprika i terninger
Karamellisert brioche med kremet salat på Bacon fra Mydland, rotgrønnsaker og aprikos. Sesam-marinert kveite servert med smørstekt kongekrabbe fra Varanger, syltet fennikel og eple