Kok pasta i lettsaltet vann. Bland pasta og pestoen. Pastamed rucola500 g spaggetiRucolapestoParmesanRucuolaEventuelt noen cherrytomaterRucolapesto100 g rucuola1-2 fedd hvitløk50 pinjekjerner50 g parmesan1-2 dl olivenolje2 ts govt saltPestoen kan lages dagen før
Det er lurt å lage den grønne salaten først, slik at smakene får satt seg. I fobindelse med Prior sin lansering av filet av kyllinglår, ble jeg bedt om å lage to oppskrifter til den oppskriftsheftet som kom ut i butikkene i forbindelse med lanseringen
Bytter gjerne ut den vanelige salatenmed denne til både pasta, grillmat og kyllingretter. Blir det rester igjen av salaten kan du spare på steinen og legge den i før du pakker bollen inn med plast og setter i kjøl
Notes Kan gjerne serves med litt revet ost på toppen og litt salat ved siden av. Denne retten er etter inspirasjon fra min far, utrolig gode smaker og deilig kremete pasta
Det passer kjempegodt sammen med det meste, og spesielt i pastasalater. Denne kan du oppbevare i et tett glass med lokk i flere dager i kjøleskapet, og bruke i salater og hva du måtte ønske
KikerterPastaFetaostTomatRødløkPaprikaRuccolaKyllingfilet. Salaten jeg har laget er enkel å lage, med få ingredienser og med masse volum som fyller magen