Server salatenmed godt brød og smør til. Anrett salat, lune poteter i båter, asparges, finsnittet vårløk, agurk i skiver, hakkede urter, delte friske jordbær og biter av makrell på et serveringsfat
Mens tamarind er matlaging, ta med en stor kjele med saltet vann i kok og tilsett potetene. Overføring til en stor bolle og skje over dressing, forsiktig omrøring for å sørge for at potetene er godt belagt
Lag ein salat. det smake bedre med grilla fersken enn nektarin. Sil potetene og la dei avkjøle seg litt. Eg brukte cherytomat, hjertesalat, mais, sukkererter og agurk
Salaten besto av hjertesalat, ruccula og rød lollorosso og physalis og en deilig olivenolje på. Jeg må innrømme at jeg har blitt svært skeptisk til hvilke merke med kylling jeg spiser
Salat. Hensikten med marinering er først og fremst å gi kjøttet ekstra smak. Bakt potet. Frisk salat. Lyst kjøtt, som kylling og svinekjøtt tar lettere til seg smakene enn storfekjøtt, du trenger derfor en marinade med litt ekstra sterke smaker -og gjerne en blanding av søtt, salt og litt spicy
Server bakte potetermed en grønn salat til,. Her på bildet, har jeg fylt medgrønnsaks-salat m/rømme. En klatt med dette i den bakte poteten smaker kjempegodt