Denne forretten ble jeg servert på en bedre middag jeg hadde i Wien tidligere i vår, og kombinasjonen laks, avokado og cayennepepper var så utrolig god
Dette er enda en variant hvor jeg har brukt salmalaks som forrett. Denne forretten lager du på et blunk og den ser fin ut, så det er en takknemlig rett å velge når man skal ha selskap
og passer fint som forrett/fingermat eller som hovedrett. Anrett maten på tallerken eller dersom du serverer som forrett/fingermat kan det settes på fat også kan hver enkelt forsyne seg i skåler
Spesielt salmalaks er best når den er på grensen til rå. Egner seg godt som forrett eller tapas. Bakt salmalaks og kald pepperrotstappe og hjemmelaget rødbeter
Skjær salmalaks i små terninger, og bland med de andre ingrediensene. Dette kan være en superenkel lunsj eller forrett til mange, om det er selskap med familie eller venner
Salmalaks sous vide. Sviddå (min SousVide Supreme for nye lesere) formelig skvulpet over av glede for å få bidra til å skape en uforglemmelig, sommerlig forrett
FORRETT. Salmalaks med avokado- og ertepurè, dill og jordskokkchips. Denne forretten kan du forberede alt til dagen i forveien, og det vil ikke ta deg mer enn 10 minutter på selve dagen
eller her for forretter Oppskrift. 1 loin av salmalaks. 1 loin av salmalaks. DESSVERRE ER DET IKKE NOE JEG HAR PRØVD PÅ KJØKKENBENKEN ENNÅ, JEG GJENTAR ENNÅ