Bakt salmalaks med røkt olivenolje, marinert agurkbånd og pepperrotstappe. Bakt salmalaks. Skjær av kantene på salmalaksene, så du får en jevn ryggfilet
250 gr Salmalaks1 liten rødløk2 ss kapers1-2 ts sitronsaft1 ss dijonsennep3 ss olivenoljePepperPotetchips - bruk chips som er litt tykke for eksempel Sørlandschips eller TotenflakAgurk
– 160 gr rå laks, gjerne salmalaks. 160 gr rå laks, gjerne salmalaks. Denne forretten ble jeg servert på en bedre middag jeg hadde i Wien tidligere i vår, og kombinasjonen laks, avokado og cayennepepper var så utrolig god
Dette er enda en variant hvor jeg har brukt salmalaks som forrett. 1 liten salmalaks (om du bruker annen laks må den fryses før den spises). Løft formene forsiktig av 1 liten salmalaks (om du bruker annen laks må den fryses før den spises)
Skjær salmalaks i små terninger, og bland med de andre ingrediensene. Dette kan være en superenkel lunsj eller forrett til mange, om det er selskap med familie eller venner
Salmalaks med avokado- og ertepurè, dill og jordskokkchips. En 17. mai-meny bør være enkel å forberede midt opp i alle andre forberedelser til den store dagen, men samtidig være en festdag verdig
eller her for forretter Oppskrift. 1 loin av salmalaks. 1 loin av salmalaks. DESSVERRE ER DET IKKE NOE JEG HAR PRØVD PÅ KJØKKENBENKEN ENNÅ, JEG GJENTAR ENNÅ