Salmalaks oppskrifter marinade oppskrifter

Poké med laks og fermenterte godsaker

Poké med laks og fermenterte godsaker

La salmalaks i en dyp tallerken og skviste lime over. Råkostsalaten fikk hvile en times tid i marinaden, men du kan fint servere både dagen etter og med en gang
Teriakimarinert Salmalaks med mangosalsa

Teriakimarinert Salmalaks med mangosalsa

Denne retten kom jeg over i forbindelse med at det ble delt ut smaksprøver på Salmalaks i en butikk. 600 gr Salmalaks i ett stykke. 100 gr Teriakimarinade/saus. Fordel Teriakisaus/marinade over og under laksen og la stå i minimum 15-60 minutter (ka)n stå på kjøkkenbenken hvis den kommer rett fra kjøleskapet. 600 gr Salmalaks i ett stykke
Risruller

Risruller

  Vi brukte Salmalaks. Jeg bruker sjeldent oppskrifter og smaker meg frem.   De har også et godt utvalg av all slags sauser og marinader som kan være morsomme å leke seg med
Dry-rub

Dry-rub

Nei da, eg berre tullar, dry-rub er ei blanding av krydder ein brukar på kjøt og fisk i staden for marinade
Tacopause?

Tacopause?

Salmalaks. Hell over en marinadeblandingen og krydre med salt og pepper. Legg salmalaksen i en ildfast form

Carpaccio av laks

Skjær Salmalaksen i tynne skiver og legg den på et serveringsfat. Marinade. Spre deretter marinaden jevnt utover, dryss over vårløk og ruccula og server