Stekt salmalaks og ovnsbakte grønnsaker. Kok pasta slik anvist på pakken. Like før pastaen er al dente, så hell ut vannet og skyll straks med kaldt vann
Jeg brukte salmalaks men du kan bruke den laksen du har. Kok pasta etter anvisning på pakken. Ha den kokte pastaen i en stor bolle, klipp den gjerne opp med saks (da er det lettere å blande i resten)
Kan serveres med pasta eller ris og passer også godt på grillen. Denne retten kom jeg over i forbindelse med at det ble delt ut smaksprøver på Salmalaks i en butikk
Smelt ei passe mengde smør etter kor mange som skal ete og kor mykje pasta det skal vere. Men so berre kokte me litt pasta, dampa litt brokkoli og steikte laks i ca 30 sekund på kvar side før me la alt på fat og helte salviesmør ove heile herligheiten - og på under 15 minutt hadde me ein heilt fantastisk, vidunderleg deilig middag. Pastaen kosta 15 kroner, og me bruka vel om lag halve posen. Salmalaks, eit stykke på omlag 300 gram
Honningglasert salmalaks med frisk pastasalat. Kok pastaen al dente i lettsaltet vann. Mens pastaen kjøler seg litt finkutter du mynte og deler cherrytomatene i to