Risotto er en favoritt, men vel og merke når den er god. Jeg har fått servert mange måltider med dårlig risotto, og det gjør at jeg er litt redd for å bestille denne retten når jeg er på restaurant
Legg mesteparten sammen med den ferdige risottoen og bruk resten til å pynte med. Det har blitt plass til 2 risottomåltider den siste uka. En basis risotto lages ved å frese sjalottløk og hvitløk 1 minutt så ha i risottoris og rør rundt på middelshøyvarme til risen blir blank og litt seig i kjelen. 2 finhakket sjalottløk 1 finhakket hvitløksfedd 2 dl risottoris 2 dl hvitvin 7-8 dl kyllingkraft 2 ss smør 1 neve revet parmesan. Risotto # 1 var med Salmalaks og grønnsaker. Risotto # 2 med kantareller. 2 finhakket sjalottløk 1 finhakket hvitløksfedd 2 dl risottoris 2 dl hvitvin 7-8 dl kyllingkraft
Til å lage denne retten brukte eg salmalaks, for det er enkelt og går fort. Risotto er ein av mine favorittrettar, og eg har laga mange ulike variantar