Det saltelammekjøttet har fått koke en stund, flesket er lagt i, og løken med istukne nellikspiker gir, sammen med laurbærbladene en deilig smak til retten
saltog pepper. Brun kjøttdeigenog tilsett løken så den blir litt blank. Denne gryteretten har fulgt meg i noen år nå, og var den første gryteretten jeg lærte å lage fra bunnen
Ta ut knoken og rens den for kjøtt. Ha kjøttet tilbake i suppen. Det som skjer er at grønnsaker ogerter blir gode og myke, og at suppen nærmest blir en gryte
saltog pepper. Og skal det være kjøtt, må det helst følge samme mal. I vår ble det for eksempel pasta med yoghurtogerter, i forrige uke stekt squash ogerter med labneh og za’atar
Lag en relativt tynn potetmos av potetene, bruk litt av grønnsakkraften, smør og melk, smak til med saltog pepper, skal være litt smak da grønnsakene tar litt av smaken
Krydre med kvernet saltog pepper. Du kan selvfølgelig bruke annet viltkjøttogså. Pass på at du ikke har i for mye kjøtt av gangen, da vil det bli kokt i stedet for stekt
Krydre kyllingen med saltog pepper. ½ ts salt. Vin laget etter ripasso-metoden bruker gjenværende drueskall, kjøttog stein fra amarone- og reciotoproduksjon