Det er søndag og hva egner seg bedre enn å invitere familien til svinefest. du må stå opp tidlig, men så er det bare å hoppe til køys igjen etter svinet er i gang med svømmeturen)
Pass på at der ikke blir liggende mer enn et par timer i saltlake. Måltidet ble innledet av en frisk havinspirert suppe, etterfulgt av honningglasert svin med fennikkelsalat og saltbakte poteter før vi avsluttet det hele med en utrolig dessert – bringebær semifreddo på minipavlova og melonkuler
Tarmer kommer i saltlake og må skylles før bruk. Jeg brukte svinetarm med 32/34 tykkelse. Min oppskrift på 3 kg pølser med lam, kalv og svin. 700 gram svinebog. 700 gram svinebog
Bland sammen saltlaken med resten av ingrediensene og vend kålen i marinaden. 600 g kjøtt(Mør filet av storfe, svin eller kylling etc. Bland sammen salt og vann og legg kålen i saltlaken i 2-12 timer. 600 g kjøtt(Mør filet av storfe, svin eller kylling etc
Saltlake. Det er tid for jakt igjen, og i den anledning kommer oppskriften på røykt hjorehjerte. Du kan også bruke hjerte av storfe eller svin, til og med elg, avhengig av hva du får tak i