Erter, kjøtt og flesk Skyll saltlaken av kjøtt og flesk. Smak ertene til med salt og pepper og server dem til kjøttet og flesketMatoppskrift.org
Mormors rullepølse Rullepølsen kan også fryses etter at den har ligget i saltlake, så den kan lages tidligere hvis det er best Mat i dag
Een Freckadour - historisk visitt til det kontinentale... velg ansjos i saltlake, det vil si spanske eller italienske. Slå dette over kjøtt og flesk og tilsett løk, oliven og ansjos HISTORISK KOKEKUNST
Julematkurs med sylte og lammerull Ikke bare laget vi hauger av kjøttpålegg til jul, men vi spiste også gode middager, og drakk nok rødvin Livelaga
Litt mer om krydderSaltlake. Allenhånde brukes til svinekjøtt, fleskepølse, fet fisk, kjøtt- og kålsuppe og till sursild. Basilikum brukes bl a til kalv, kylling og annet lyst kjøtt, grønsak retter og pasta retter eksotisk mat
Morrpølse Bruk samme saltlake som beskrevet til elgpølser (se denne oppskriften). Salt det i tre dager sammen med flesk i terninger Varden.no
Hodesylte (Hordaland) Kjøttet skjæres løs fra under- og overkjeven, forfra og bak til øyet. Skjær kjøtt og flesk i tynne skiver eller strimler og legg det hver for seg Varden.no
Sylte Avslutt med et lag flesk, og til slutt et lag svor med hårsiden opp. Fortsett på samme måte til formen er full Varden.no
Spekepølse (Oppland) Mange legger pølsene i saltlake etter at de er stappet, men med så vidt mye salt i farsen som her er det ikke nødvendig Varden.no
Spekepølse Mange legger pølsene i saltlake etter at de er stappet, men med så vidt mye salt i farsen som her er det ikke nødvendig Varden.no