Kyllingfilet med salvie og spekeskinke. Salvie, tørket eller aller helst frisk fra potte. Brett indrefileten ut slik at det blir plass til litt krydder (urtesalt, pepper og tørket salvie eller et helt friskt salvieblad) og en skinkeskive før du bretter indrefileten på plass igjen
Salvieblader fra hagen hadde jeg også i fryseren, men det får man jo også kjøpt i potte på butikken. Stek salvieblader i olje til den er crisp løft den ut og legg på papir, tilsett smøret i salvieolje og sauter løk, hvitløk og timian til løken er blak
Stekte kyllinglår med salvie, blå kongo potetmos og mangospinatsalat. Pynt med litt ekstra salvie. ca 8 salvieblader. Løsne skinnet fra lårene og stikk 2 salvieblader under
Både rosmarin og salvie passer godt til betene. Denne gang har jeg valgt salvie, som er en utrolig god urte og spesielt etter steking da den blir sprø og saftig
Ha på litt salt og pepper og litt sukker - og en liten håndfull salvie, skåret i strimler. Eventuelt kan 5-6 salvieblader friteres i olje i en stekepanne som velsmakende garnityr. 1 bunt salvie