Sashimi oppskrift oppskrifter

Laks Sashimi

Laks Sashimi

Sashimi er en japansk matrett som vanligvis består av rå fisk. Oppskrift på laks Sashimi(Til 2 personer, eller som forrett til 6 pers
Sashimi med ponzusaus

Sashimi med ponzusaus

Denne retten smakte jeg første gang hos naboene, så lagde jeg det til jentene i Matvrak og det smaker helt fantastisk godt så oppskriften måtte bare foreviges på bloggen
Sashimi med avokado, mango og granateple ?

Sashimi med avokado, mango og granateple ?

Sashimi er en japansk matrett, som består av fersk rå sjømat skåret i tynne skiver. I tillegg til at retten smaker utrolig godt -er den rene helsebomben
Sashimi med ponzusås

Sashimi med ponzusås

Snabbmat på sitt allra, allra bästa, och bland det godaste jag vet. Allt som går åt är en stadig bit Salma-lax, skivad vårlök och lätt rostade sesamfrön (tar bara någon minut i en torr panna på medels värme)
Sashimi med frisk mango- og avokadosalat

Sashimi med frisk mango- og avokadosalat

Spar noe vårløk til å pynte sashimien med. Oppskrift under tilsvarer middag til 2 personer. Er du ute etter en lett, rask og sunn fiskerett, prøv denne
Sashimi med teriyaki-dressing

Sashimi med teriyaki-dressing

Sushibølga har slått over oss, og sashimi er sushi utan ris. chili, festbord, forrett, japansk, lime, salmalaks, sashimi, sommerfest, sushi
Sashimi med frisk eplemix

Sashimi med frisk eplemix

Slik lager du denne nydelige sashimien til 2 personer. Sunnere og enklere går det nesten ikke an å få blitt
Sashimi med ponzusaus (salma)

Sashimi med ponzusaus (salma)

Salma sashimi med ponzusaus og forvellet miniasparges og granateple. sashimirullade med asparges topper med et dryss av maldonsalt

Sashimi med ponzu saus

1. Skjær SALMA i tynne skiver. 2. Bland ponzusaus, soyasaus, sukker og presset lime, finhakket vårløk, ingefær og koriander
SASHIMI OG PONZU

SASHIMI OG PONZU

Skal du lage en enkel og herlig sashimi i dag. Fersk laksefilet av sashimikvalitet. Skjær fisken i tynne sashimibiter

SALMA sashimi

Anrett sashimi skivene på et fat og dryss over litt maldonsalt. Skjær tynne skiver av SALMA. Bland wasabi og soyasaus og