En deilig, fyldig saus med smak av deilig andefett. Man må jo ha saus. Under stekingen lot vi fettet og kraften fra anden dryppe ned på et stekbrett med hvitløk og laurbær og rotgrønnsaker, slik at det fikk enda bedre smak
Litt revet appelsinskall og appelsinjuice er godt i saus til svin eller and. blander fettet og væsken og stivelsen på en mye bedre måte enn man klarer med håndkraft
bland sammen ferdig kokt makaroni og skinke bitene, hell sausen over å topp med ost. saus. smelt smøret , å visp inn melet, tilsett så fløten å melk litt etter litt, du ser selv når sausen er passe tykk så ikke hiv all melken i med en gang
Jeg lagde andestek med karamelliserte poteter og portvinsaus. Mens endene hvilte laget jeg sausen. Mens endene greide seg selv inne i ovnen vasket jeg amandinepoteter og kokte dem
Saus. For inn døren kom det besøk og som hadde med seg andelår som jeg skulle lage til he he. Man må ikke ha saus på, men jeg kunne rett og slett ikke la den deilige kraften gå til spille
Kolasås/karamellsaus. Bland resten av ingrediensene i smäten og tilsett smör/choklad – blandingen. Fordel så mye marshmallowsfluff som du vil ha utover brownien, strö over jordnötter/peanøtter, og topp til slutt med kolasås/karamellsaus