Saus brun oppskrifter

Brun saus – lavkarbo

Brun saus – lavkarbo

I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brunsaus, og dermed var middagsplanen klar. Ønsker du en litt mer fyldig saus kan du tilsette litt fløte
Brun Saus

Brun Saus

Brunsaus lager jeg alltid selv. Suppeposer og sausposer var forbudt i vårt hjem. Rør jevnlig, du vil snart se at meljevningen tar farge, rør hele tiden så det ikke brenner seg men får en jevn brunfarge hele veien
Brun saus, så enkelt, og så godt.

Brun saus, så enkelt, og så godt.

Brunsaus, så enkelt, og så godt. Saus. En reprise som viser hvor enkelt det er å lage brunsaus, uten pose
Brun Saus

Brun Saus

Brunsaus lager jeg alltid selv. Suppeposer og sausposer var forbudt i vårt hjem. Rør jevnlig, du vil snart se at meljevningen tar farge, rør hele tiden så det ikke brenner seg men får en jevn brunfarge hele veien
MEDISTERKAKER, BRUN SAUS OG RØDKÅL

MEDISTERKAKER, BRUN SAUS OG RØDKÅL

Brunsaus og rødkål er obligatorisk tilbehør. Kok "kakene" ferdig i sausen, ca. Varm opp en stekepanne på middels varme og la smøret bli lysebrunt
Brun saus på 5 minutter

Brun saus på 5 minutter

Saus. Når sausen har kokt opp smaker du om den er passe med salt og pepper, har i det du ønsker å ha i sausen, det kan være pølse som jeg hadde eller kjøttkaker, fiskekaker osv
Vegetarisk brun saus

Vegetarisk brun saus

Det er ikke alltid like lett å lage god brunsaus om man ikke kan bruke verken kraft eller buljongterninger
Brun saus

Brun saus

4 ss smør. 4 ss hvetemel. 1 l kjøttkraft eller buljong. 1⁄2 ts salt
Kjøttkaker i brun saus med makaronistuing

Kjøttkaker i brun saus med makaronistuing

Hjemmelaget brunsaus er også kjempegodt, mye bedre enn 'pose-varianten'. Lag sausen. Smelt smør, tilsett mel og brun melblandingen over svak varme til blandingen får en nøttebrun farge
HJEMMELAGDE KJØTTKAKER I BRUN SAUS

HJEMMELAGDE KJØTTKAKER I BRUN SAUS

Og helt klart en god brunsaus som smaker som bestemors gode kjøttkakesaus. SAUS. La det brunes til en god nøttebrun farge på medium varme
Kjøttkaker i brun saus med kålstuing !

Kjøttkaker i brun saus med kålstuing !

Det finnes så mye gode, spennende og nye retter og ingredienser, men en kjøttkakemiddag med herlig kremet kålstuing og hjemmelaget brunsaus kan ingen takke nei til
Viltkarbonader i brun saus

Viltkarbonader i brun saus

Klumpete saus er ikke noe godt. Du finner en oppskrift på saus her. La kjøttkakene trekke i sausen ca. Hvis du vil ha brunsaus til, bytter du ut hvetemelet med 1 ss johannesbrødkjernemel. La kjøttkakene trekke i sausen ca 10 minutter slik at de blir gjennomkokte
Svinekoteletter i brun saus

Svinekoteletter i brun saus

Jeg brukte ferske naturelle svinekoteletter i hjemmelaget brunsaus, som også er glutenfri. Start med sausen