Lag hvit saus ved å røre sammen creme fraiche, melk, parmesan, salt og pepper. Det er noe av det beste jeg vet… Spesielt når kjøttsausen får stå på kok på kjøkkenet i flere timer å det bare lukter fantastisk i huset
Saus til kylling gjør kyllingen ekstra god. Saus til kylling hører med på en nystekt kylling. Det finnes en haug med sauser man kan lage, og her presenterer jeg to forskjellige gode sauser som passer godt til kylling
ha pulver, vann og creme fraishe i en kjele og kok opp. sauser/dipper. 1 pose bernaise saus 2 dl vann 3 dl creme fraishe 1 eple i biter 1 finhakket chili litt estragon. 12 i sauser/dipper
Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
Ha litt smør/olje på stekepannen eller bruk en gryte, surr løken og vårløk til de begynner å bli myke, tilsett rosmarin og hell over creme fraiche, kremfløte og la dette surre sammen et par minutter mens du smaker til med soya, kyllingfond, salt, pepper, gele
Legg den til side og hold den varm, mens du lager sausen. Saus. La sausen koke ett par minutter. Nydelig rett, med fjellørret og friske grønnsaker fra Bama
ett creme fraiche. SAUSEN. Ha alle ingrediensene til sausen i gryten sammen med sky/vann og kok opp. 2-3 dl lett creme fraiche. 1 ts soyasaus. 1 ts soyasaus
Brokkoli Purre Gul løk Rød løk Paprika Sukkererter Litt soyasaus og pepper tilsettes på slutten Smør og olje til steking ( jeg bruker kokosolje uten smak)