Sprø bunn, hvit saus, kantareller, spekeskinke og god olivenolje blir god pizza. Jeg er ingen stor fan av sopp og tomat sammen og valgte derfor å bruke en hvit saus som grunn i pizzaen
Til det serverer vi mandelpoteter, og det jeg har vært frimodig nok til å kalle Dørumsgaardsaus. store fine filetstykker av breiflabb, stangbønner fra hagen, og kantareller fra skogen
Dette er en kjapp saus som du lager mens du venter på at pastaen skal bli ferdig. Det er alltid en litt spesiell stemning når det kommer kantareller på kjøkkenet, og det er slik at ingen forlater huset av frykt for at “noen” skal finne på å spise soppen alene
Vil du ha en brunere saus kan du tilsette noen dråper sukkerkulør. brunost, buljong, champignon, charlottløk, digg, finnbiff, frisk timian, god middag, gryte, hvitløk, kantareller, kosemat, lett matfløte, maisstivelse, maizenamel, mandelpoteter, matfløte, potetmos, reinkjøtt, reinskav, reinskavkjøtt, rosenkål, sesongbasert mat, tradisjonsrik mat, tyttebær, vikingmelk, viltgryte
Du kan gjerne bruke kantareller eller champignon også hvis du vil. Saftig lammelår med tyttebærketchup, rømmesaus, bakte grønnsaker, rosenkål, østerssopp og poteter