Skikkelig lettvint og god klubbmat eller som familiemiddag til hverdag eller helg, denne enkle kyllingretten passer til det meste, den er rask å tilberede, mye kan gjøres ferdig på forhånd, og det er enkelt å doble ingrediensene hvis du skal lage mat til mange
Server gjerne med ovnsstekte poteter, grønnsaker og en god saus. Denne versjonen prepper du veldig enkelt også-og du kan gjøre det kvelden før hvis du vil
Når kyllingen er ferdig ta de av spydene og ha kyllingbitene over i sausen. Man vil også kunne se at nord-indisk mat ofte serveres med tykkere saus enn det man ville servert sammen med sør-indisk mat
Hell sausen over formen med kylling og grønnsaker. Kjør blandingen sammen til en fin saus med din bullit, eller om du ikke har det med din stavmikser eller hurtigmikser
Hoisin saus/Soyasaus til kyllingen. Soysaus. Ta ut kyllingen av pakken. Dette er en rett jeg gjør ved jevne mellomrom, rett og slett fordi jeg elsker enkeltheten av den og det lille ekstra egget gir
Tilsatte så litt soyasaus og pepper. Her ble det kylling igjen, på lavkarbo vis. Superenkelt og godt. Som dressing/saus hadde jeg Rømmesaus og Pestosaus
I dette tilfellet har gutta brukt en enkel og liten parkgrill, som de fyrte med kokoskull. Prøv denne nydelige «Krispy kylling» på vanlig grill, følg oppskriften og lag din egen sommerslager