Her finner du oppskrift på både kalkunen, stuffingen/fyllet, tranebærsaus og fløtesaus. Får du ikke tak i tranebær, lag sausen av tyttebær, eller servèr tyttebærsyltetøy ved siden av
Ferdig bearnaise saus (Vi brukte en ny Kiwi har tatt inn som jeg ikke husker navnet på. Når kjøttet var ferdigstekt lagde jeg en saus av kraften så lå igjen sammen med kalvefondet, ekstra med smør og litt vann
Etterhvert som vi ble litt brisne av opptil flere apéritifer i form av den nye grønn te-cideren til Grevens som definitift blir en av sommerens suksessforfriskninger, begynte vi påsausen
Lag hvit saus og smør, mel og melk. Så i dag prøvde jeg meg på en enklere variant. Legg de to sausene lagvis i en ildfast form sammen med lasagneplater
Sausen skal bli tykkere enn vanlig hvit saus. Forskjellen er at jeg blander gulrøttene med epler og har på en «dressing» av frisk sitronsaft blandet med sukker
) Ellers kan kjøttet brukes i supper og gryter etter ønske, og selvfølgelig kan det serveres på amerikansk måte, med barbecuesauslaget av kraften fra kjøttet, lyse burgerbrød og en god coleslaw
Har du plommer så kan du lage en fantastisk saus som passer perfekt til svinekjøtt, and og vilt. Prøv plommesaus ved siden av et stykke ribbe neste gang og du får en smaksopplevelse du sikkert vil gjenta mange ganger