legg pastaen i en dyp bolle og hell over fløtesausen med laksen. Saus. Pasta er alltid godt, og nå finnes det gode varianter for oss med glutenallergi, så det er ingen hindring
Som tilbehør kan du bruke poteter, ris eller pasta, og det smaker alltid godt med en salat. En veldig god lakserett med litt syrlig saus, en lakserett som lages på kort tid og den lages kun på stekepannen, enklere blir det ikke
Som saus, bruker jeg en variant av bechamelsaus. Og laks og pasta er definitivt en av de siste. Har du ikke en riktig god fiskehandler i nærheten, så er salmalaks et veldig bra alternativ
Server med potet, potetmos, ris, pasta, blomkålmos, salat eller hva enn du måtte ønske. Prøvde denne gangen å lage den i fløtesaus bare for å dempe litt på denne lakselukten og sette en annen smak på den
En flott, slank filet av det fineste ryggkjøttet på laksen skal tilberedes til en carpaccio med nylaget salsa di pomodoro, italiensk tomatsaus av den enkle sorten, med tomater fra vårt lille grønnsak og urteprosjekt på Borgja gård i Bø
Pasta med laks, erter og asparges. stekt salmalaks i en kjempegod saus. Jeg elsker å skjære den opp i tynne skiver og spise den som den er, gjerne med litt asiatisk ponzusaus til