Saus med brunost oppskrifter

Saus til and

Saus til and

En deilig, fyldig sausmed smak av deilig andefett. Under stekingen lot vi fettet og kraften fra anden dryppe ned på et stekbrett med hvitløk og laurbær og rotgrønnsaker, slik at det fikk enda bedre smak
Saus til kalvestek

Saus til kalvestek

Så når sauseskålenmed dampende, smaksrike herligheter går rundt bordet, så sender hun den rolig videre, og er fornøyd
Saus til elgstek

Saus til elgstek

Med litt brunost i sausen får sausen en ekstra smaksdybde som bare gjør den enda bedre. Sausen baserer seg på at du bruker kraft fra steken (se hvordan her), men du kan selvsagt bruke eller spe på med ferdiglaget viltkraft (eller oksekraft) hvis du ikke har noen annet
Saus til stek

Saus til stek

Deilig og saftig viltstek med deilig, fyldig saus. Kraften fra steken du har stekt (kan erstattes med en buljongterning til, men helst ikke)
Viltgryte med bacon, champignon, amandinepotet og tyttebær

Viltgryte med bacon, champignon, amandinepotet og tyttebær

Hvis du ønsker tykkere saus, kan du jevne med maizenna, men vær obs på at den endrer smaken noe. Vær obs på at grønnsaker koker mer effektivt i vann enn i saus, så det kan ta lengre tid enn normalt å få de møre
Røkt svinekam

Røkt svinekam

Serveres med brun saus, kokte poteter, surkål og rørte tyttebær. Bruk kraften som ligger i steikeposen til å lage saus
Deilig viltgryte

Deilig viltgryte

Ha i resten av ingrediensene og smak til medbrunost, Worcestershire, salt og pepper. Ha kjøttet over i ei gryte, kok ut stekepanna med litt vann (bare så det akkurat dekker bunnen) og ha det over i gryta
SUNN UKEMENY

SUNN UKEMENY

Fiberrik og pizza med deilig hjemmelaget saus er ypperlig på fredagskvelden. Kanskje det kan friste med disse knall gode snurrene medbrunost
Viltgryte som varmer

Viltgryte som varmer

Når du er fornøyd med smaken på sausen tar du viltkjøttet i sausen og lar det putre på svak varme under lokk i ca
Peppersaus

Peppersaus

(Smak deg fram medbrunost og nykvernet pepper). Ha i soyasausen og brunostbiten. PeppersausIngredienser
HJEMMELAGET ITALIENSK PIZZA

HJEMMELAGET ITALIENSK PIZZA

Mens deigen står til heving kan man starte medpizzasausen. Påfør så pizzasaus, ost og fyll. Bland tomatene og tomatpure i en bolle og kjør over med en stavmikser
Mine glutenfrie kumler ( Raspeballer )

Mine glutenfrie kumler ( Raspeballer )

Jeg elsker kumler og da gjerne på "trøndersk" vis med stekt flesk og søt brunostsaus. Sausen tykner etter lenger den står så spe med mer melk etter hvert
Ukemeny med handleliste

Ukemeny med handleliste

Saus til lammesteiken eller ønsker du å lage den selv, da trenger du brunost eller geitost, timian, fløte og sukkerkulør
Den perfekte rensdyrstek?!

Den perfekte rensdyrstek?!

Når du er ferdig med det og fjernet steken, ha vann i pannen, og la det koke litt mens du skraper litt, dette skal bli kraft for saus senere