En deilig, fyldig sausmed smak av deilig andefett. Under stekingen lot vi fettet og kraften fra anden dryppe ned på et stekbrett med hvitløk og laurbær og rotgrønnsaker, slik at det fikk enda bedre smak
Med litt brunost i sausen får sausen en ekstra smaksdybde som bare gjør den enda bedre. Sausen baserer seg på at du bruker kraft fra steken (se hvordan her), men du kan selvsagt bruke eller spe på med ferdiglaget viltkraft (eller oksekraft) hvis du ikke har noen annet
Hvis du ønsker tykkere saus, kan du jevne med maizenna, men vær obs på at den endrer smaken noe. Vær obs på at grønnsaker koker mer effektivt i vann enn i saus, så det kan ta lengre tid enn normalt å få de møre
Ha i resten av ingrediensene og smak til medbrunost, Worcestershire, salt og pepper. Ha kjøttet over i ei gryte, kok ut stekepanna med litt vann (bare så det akkurat dekker bunnen) og ha det over i gryta
Mens deigen står til heving kan man starte medpizzasausen. Påfør så pizzasaus, ost og fyll. Bland tomatene og tomatpure i en bolle og kjør over med en stavmikser
Jeg elsker kumler og da gjerne på "trøndersk" vis med stekt flesk og søt brunostsaus. Sausen tykner etter lenger den står så spe med mer melk etter hvert