Saus med rødvin oppskrifter

Rødvins Brasert Svinestek

Rødvins Brasert Svinestek

Saus kan du lage av kraften om du ønsker. Vil her også nevne at jeg prøver å følge med på tilbudene til matvarekjedene på Ukens Tips og Tilbud siden min
Bolognese saus...

Bolognese saus...

Jeg bruker den i lavkarbo lasagne, moussaka, som pizzafyll og sammen med Miracle nudler, som er "pasta" laget av roten til en japansk plante
Kalvestek i rødvin

Kalvestek i rødvin

Når den er ferdig tar du den opp og lar den hvile under aluminiumsfolie mens du lager sausen. Langtidsstekt og mør kalvestek i rødvinmed Rösti-poteter – uslåelig kombinasjon
Helstekt indrefilet med fantastisk saus

Helstekt indrefilet med fantastisk saus

Her kommer oppskrift på tilberedning av kjøttet, hasselbakte poteter og soya-rødvinssaus. Og det ble mottatt med mye "mmm" begge gangene og "kan jeg få skje til sausen
LASAGNE MED HVIT SAUS AV CREME FRAICHE

LASAGNE MED HVIT SAUS AV CREME FRAICHE

Den er inspirert av en lasagnesaus jeg så Jamie Oliver lage på tv for ei god tid tilbake… Jeg har brukt rødvin i kjøttsausen, men det trenger du ikke om du ikke ønsker det
Hjemmelaget BBQ saus

Hjemmelaget BBQ saus

Pannekake med røklaks og dillBakt egg og stekte poteter i tomatsausDel på. Hjemmelaget, egen signatur-BBQ saus
Whisky BBQ saus

Whisky BBQ saus

Legg kjøttet ved siden av varmen, eller dekk til med folie der varmen er. 2 dl Rødvin eddik. 1 ts Tabasco saus. 1 medium løk finhakket. 4 ss worchester saus. Dette skal stå ca 30 min og tykne, smak til med salt/pepper ekstra hvis du synes det trengs. Påføres maten de siste 10 - 15 minutter av grillingen, ikke direkte varme for da brenner du sukkeret i sausen. Hvis du har 2 etasjer på grillen så legg kjøttet i 2 etasje, etter at du har smurt på sausen. Hvis du ønsker sausmed honningsmak, så blander du inn 1 del varm honning,. til 2 deler Whisky BBQ Saus. 0,5 dl honning til 1 dl BBQ saus. 2 dl Rødvin eddik. 1 ts Tabasco saus. 1 medium løk finhakket. 4 ss worchester saus
Lammefilet med tilbehør og litt saus

Lammefilet med tilbehør og litt saus

Kok ut stekepanna med litt rødvin. litt rødvin. og server den med tilbehøret og litt saus. Sausen. Lammefilet med rosmarin, røsti, rødløk, gulrot og plomme
Oksekjøtt i saus

Oksekjøtt i saus

2 dl rødvin. Legg ertene i vann natten over. Kutt opp oksekjøttet i små terninger. Ta deretter litt olje i en panne, og stek kjøttet
Svinefilet med rødvin og soyasaus

Svinefilet med rødvin og soyasaus

Saus. Smak til med pepper og eventuelt salt. Sausen ble knakkende god, men den hadde litt grå trist farge, men det får heller gå
Rødvinsaus

Rødvinsaus

Rødvinsaus er en vinner til de fleste retter med rødt kjøtt. Sil sausen, og smak deretter til med salt og pepper
Viltgryte med bacon, champignon, amandinepotet og tyttebær

Viltgryte med bacon, champignon, amandinepotet og tyttebær

Hvis du ønsker tykkere saus, kan du jevne med maizenna, men vær obs på at den endrer smaken noe. Vær obs på at grønnsaker koker mer effektivt i vann enn i saus, så det kan ta lengre tid enn normalt å få de møre
Langstekt rådyrstek

Langstekt rådyrstek

Skyen lages saus på. Denne er smurt inn med krydder (salt, pepper og einebær) som ble finknust i morteren