Jeg synes egentlig ikke det er nødvendig med saus til denne retten fordi potetene avgir litt væske. En enkel og grei «saus» er rett og slett å koke ut pannen med litt vin tilsatt honning og smake til med salt og pepper og gjerne en ss smør
Tips til stekeing av ribbe, ribbesausog surkål finner du her. Dessert er riskrem med rød saus. Det har blitt tradisjon med pizza hos på lille juleaften, den kan gjøres i stand på forhåndog stekes
Sammen med godt tilbehør vil du se at lam kan nå nye høyder. Ta ut rosenkålen fra ovnen, hell over blandingen og «kast» rosenkålen i formen slik at de blir glasert i honningen ogsoyasausen
Denne kompotten skal også fungere som saus. La det hele koke inn til en kompot og smak til med salt, pepper og litt mere portvin hvis det blir for tørt
Når man først er i Procvence spiser man and i en eller annen form, særlig andeconfitt som nesten alltid står på menyen hos de fleste restauanter, men andebryst står også ofte på menyen og da med et godt smakfullt tilberedt tilbehørog velsmakende saus
Kanskje et litt uvanlig valg av vin til andebrystet, men syren og fedmen i vinen balanserte fint ut den syrlige og noe fete sausen, samt erte- ogmaistilbehøret