Ribbesaus. Dette blir en fin basis til saus. Juletallerken med ribbe kan ikke bli feil. Ha i hvetemel og fløte, worchestersaus og balsamico og la det koke opp
Surkål og saus til ribbe. Worchestershiresaus. Det var svineribbe, medisterkaker og julepølse, pinnekjøtt og kålrabistappe, surkål, rødkål og rikt utvalg av matvarer ellers
For meg er det ikke julaften uten ribbe med sprø svor. Det ligger veldig mange oppskrifter der ute på ribbe, men dette er den jeg alltid bruker og som har gitt meg flott resultat hver eneste gang
Brun saus til ribben er heller ikke noe som har vært en ting som har blitt servert i min barndom og i grunn noe jeg først har blitt kjent med i voksen alder
Jeg serverte ribba med kokte poteter, en smakfull kålrotstappe, som du finner oppskrift på her, noen svisker og en nydelig saus, som jeg kokte på kraften som var igjen i Crock-Pot kjelen
RibbeSjysaus. Sausen. En garantert svor og saftig ribbe, og en rødkål det vil snakkes om i lang tid, og best av alt tilfredstillelsen av å lage et «outstanding» måltid på selve julaften