Sil sjyen. SAUS. Spe med sjyen. Tilsett soyasaus, juster fargen med sukkerkulør og la sausen trekke i ca. Server steken med poteter, kokte, hasselback eller ovnstekte, surkålen, saus og "ett must" for min svigerfamilie
Sjysaus. et par dråper soyasaus. Sjysaus. Smak til med soyasaus, salt og pepper. et par dråper soyasaus. 1,5 dl sjy fra panna. Lag en sjysaus ved å helle 1,5 dl vann oppi pannen du brukte til å steke kjøttkakene i, varm opp og rør godt rundt. 1,5 dl sjy fra panna
Jeg synes dette kan endre smaken litt mer enn jeg setter pris på, så noen ganger lar jeg bare sausen koke inn veldig mye, og serverer den mer som en tynn men meget smakfull sjy
Ribbe Sjysaus. Sausen. Nå tykner den noe, ønsker du tykkere saus tilsetter du en og en spiseskje meljevning, under omrøring, til konsistensen er slik du liker den