Som tilbehør kan du bruke poteter, ris eller pasta, og det smaker alltid godt med en salat. Ha litt smør/olje på stekepanne og la løk, hvitløk og purre surre til løken er blank og myk
Belgfrukter generelt er også noe vi bør spise mer av siden de holder oss mette lenge, har et lavt kaloriinnhold, er rike på mineraler som jern og folat og er en god kilde til proteiner
hell sausen over formen og dryss ost på toppen. saus. rør så inn mel ogtilsett fløten å spe med melken. legg potetene i bunnen av en ildfast form, legg så på brokkolien å legg Laksen på toppen
Gratengen gir fra seg saus, så noko ekstra saus eller dressing på sida er ikkje nødvendig. #laks #lakstilbehør #sunnmat #sunnmiddag #laksemiddag #blomkålogbrokkoligrateng #grønnsaksgrateng #tilbehørtillaks #lindastuhaug
Pisk sammen smeltet smør og mel i en liten kjele, tilsett litt og litt melk til du får en saus. Stek laksefileter på middels varme i en panne til nesten gjennomstekt, smak til med en klype salt
Jeg hadde kokte poteterog surret vårløk til. I en liten kjele, klem ut sitronsaften (bruk sil for å slippe stenene), ogtilsettsoyasaus, sukker og malt ingefær
Server laksebitene med litt sausog legg en klatt rød pesto på, ha potet/blomkålmos og brokkoli til. Bland sammen fiskekraft, soyasaus, kokosmelk og krydder, legg laksebitene i og sett det i kjøleskapet noen timer
En flott, slank filet av det fineste ryggkjøttet på laksen skal tilberedestil en carpaccio med nylaget salsa di pomodoro, italiensk tomatsaus av den enkle sorten, med tomater fra vårt lille grønnsak og urteprosjekt på Borgja gård i Bø