Saus til lam oppskrifter

Fantastisk lam i curry

Fantastisk lam i curry

Lammekjøtt som er kokt lenge slik at det blir mørt, i deilig smakfull saus. Det er vel ikke til å stikke under en stol at jeg er glad i sterk mat og indisk kunne jeg spist syv dager i uka
LAM KORMA

LAM KORMA

Du kan bruke alle typer kjøtt, kylling eller scampi, siden lam trenger lang koketid, blir sausen enda bedre
Lam med sitronsaus

Lam med sitronsaus

Blandingen tilsettessausen, mens det piskes kraftig. Smak den til og hell den over lam og grønnsaker. Bland godt og smak til med salt og pepper

Lam med spinat og tomatsaus med kokosmelk

Ingredienser tilsausen. Ingredienser tillammet. Det finnes mange måter å tilberede spinat på, både koking, steking og damping er veldig vanlig
Tandoori lam

Tandoori lam

Raita er meget naturlig, siden det ikke er mye saus i selve retten. Tandoori betyr tilberedet i en tandoor, som er en tradisjonell leirovn
Lam i fløtesaus

Lam i fløtesaus

Ha i fløten, ha i tørket sopp og la det koke til det blir tykt. Stek lammelårene på middels høy varme. Smak til med salt, pepper og litt sitronsaft
Kashmiri lam

Kashmiri lam

Det er minimalt med saus, men kraftig smak, derfor passer den fint med basmati ris og raita. Lam og geit er desidert mest brukt, biff spises i landsbygder og i grenser til Pakistansk tilhørighet
Årets Lam!

Årets Lam!

(bare la det hvile litt først) Enten lager du en god saus du liker, eller så bruker du den smeltede glasuren som grønnsakene ligger å godgjør seg i

Lam for 2

Smak til med salt og pepper hvis det trengs (husk at lammekraften under ribba er rikelig på både sødme og salt fra soyasaus og honning)
Årets lam 3. På fårikålens dag!

Årets lam 3. På fårikålens dag!

En med hvit saus, og en uten. Du trenger ikke så mange ingredienser til denne deilige høstretten. fåre- eller lammekjøtt, hodekål, mel, salt og godt med pepper
Årets lam 5. Animelles.

Årets lam 5. Animelles.

Lammetestikler i en god tomatsaus, med squash og epler. Lag en hvit saus og bland i finhakket brennesle
Ytrefilèt av lam med piperade

Ytrefilèt av lam med piperade

Her får du både grønnsaker og saus i en og samme oppskrift. en deilig potetpurè av mandelpoteter og et glass Italiensk Doppio Passo som er den perfekte match tilpåskelammet