Lammekjøtt som er kokt lenge slik at det blir mørt, i deilig smakfull saus. Det er vel ikke til å stikke under en stol at jeg er glad i sterk mat og indisk kunne jeg spist syv dager i uka
En skvett balsamico eller balsamicosirup og rosmarin, om det er saustil storfekjøtt eller lam. Egentlig er det nesten samme sausen, som kan tilpasses ulike retter
Det er minimalt med saus, men kraftig smak, derfor passer den fint med basmati ris og raita. Lam og geit er desidert mest brukt, biff spises i landsbygder og i grenser til Pakistansk tilhørighet
En med hvit saus, og en uten. Du trenger ikke så mange ingredienser til denne deilige høstretten. fåre- eller lammekjøtt, hodekål, mel, salt og godt med pepper
Tilsett salt. Lag sausen i samme gryte eller i en ny kjele. eller til de er møre. La sausen småkoke i ca. Kok opp kraften og tilsett meljevningen under stadig omrøring
Her får du både grønnsaker og saus i en og samme oppskrift. en deilig potetpurè av mandelpoteter og et glass Italiensk Doppio Passo som er den perfekte match tilpåskelammet
Jeg lager jo saus av den. Lammekjøtt kan brukes til mye. Det er en måte å steke kjøttet på som gir alle smakene i kjøttet og det krydderet og de urtene/grønnsakene som er i gryta, en masse tid til å utvikle seg på
Kjøttet kokes, og smaker godt med en jevnet purre-og gulrotsaustil. Vi saltbakte noen morenepoteter til, fine runde, små poteter som har vokst i morenejord i Vestfold – herlige og møre ble de, og kjøttet – det falt av beinet – mørt som bare det