Med smaker av hvitløk og rosmarin servert med rødvinssaus er dette en nydelig middag som er perfekt til en spesiell anledning eller bare en kveld man vil lage noe ekstra godt
Kokken laget en egen meny for oss, og må ha svingt sauseskjeentil lyden av Bach. Bli beruset av vin, saus, ost, kjøtt og desserter fra ferme, franske kvinners kjøkkener
Mens dette pågikk kokte vi grønnsaker (vi valgte gulerot, brokkoli og aspargesbønner), finkuttet poteter til en liten grateng med mye hvitløk og litt fløte, samt startet på sausen
Tilsett en liten boks tomatpuré (jeg bruker den minste til Eldorado, best-i-test faktisk), sleng i litt finsnittet hvitløk og surr i vei tiltomatsausen er tykk
Tomatsausene som brukes hjemme er ofte en hushemmelighet, og har du en gang smakt en slik saus lagd på plommetomaten San Marzano, ja da kommer til og med solmodne tomater fra egen hage til kort
Hald mosen varm mens du lagar tilsausen og kjøttet. Så vidt eg minnast kom den på bordet rosa og perfekt steikt, med sprøtt skinn, fløytegratinerte poteter og ein himmelsk (rødvin)saus