Saus til lammecarre oppskrifter

Lammecarré med rødvinssaus

Lammecarré med rødvinssaus

Med smaker av hvitløk og rosmarin servert med rødvinssaus er dette en nydelig middag som er perfekt til en spesiell anledning eller bare en kveld man vil lage noe ekstra godt
Lammecarrè Provincale

Lammecarrè Provincale

Men først laget jeg en krydder-saus som jeg smørte den inn med. Jeg ramlet over frossen lammecarrè til en grei pris
Lammecarré med sennep

Lammecarré med sennep

Rør til alt er løsnet fra formen og blitt en glatt saus. Saus. til to personer. Ta ut kjøttet og la det hvile, mens du lager sausen

Kurs mindfulness Trondheim

Rør inn hvetemel og tilsett varm lammekraft gradvis under stadig omrøring, til du har en fin sauskonsistens

Ekte vare i Provence

Kokken laget en egen meny for oss, og må ha svingt sauseskjeentil lyden av Bach. Bli beruset av vin, saus, ost, kjøtt og desserter fra ferme, franske kvinners kjøkkener

Lam for 2

Mens dette pågikk kokte vi grønnsaker (vi valgte gulerot, brokkoli og aspargesbønner), finkuttet poteter til en liten grateng med mye hvitløk og litt fløte, samt startet på sausen
Sensommerens beste grillmat

Sensommerens beste grillmat

Tilsett en liten boks tomatpuré (jeg bruker den minste til Eldorado, best-i-test faktisk), sleng i litt finsnittet hvitløk og surr i vei tiltomatsausen er tykk
Tomaten, den gule frukten

Tomaten, den gule frukten

Tomatsausene som brukes hjemme er ofte en hushemmelighet, og har du en gang smakt en slik saus lagd på plommetomaten San Marzano, ja da kommer til og med solmodne tomater fra egen hage til kort
Lammecarré

Lammecarré

Sjyen fra grønnsakene er tilstrekkelig som saus. Del fennikel i fire fra topp til rot og skjær den så i strimler
Lammecarrè med jordskokkpurè

Lammecarrè med jordskokkpurè

Bruk stekesjyen fra lammekareen i ovnen tilsaus. Skallet er tynt og spiselig, og du kan også skrelle eller skrape det av før tilberedelsen

Lammecarré med sikori og tomat

Som saus bruker vi innkokt rødvin-balsamico. Godt med fett til å gi smak, mørt som en ytrefilet skal være, og lett å tilberede og dele opp
Luksusmiddag med lammecarré og rotmos

Luksusmiddag med lammecarré og rotmos

Hald mosen varm mens du lagar tilsausen og kjøttet. Så vidt eg minnast kom den på bordet rosa og perfekt steikt, med sprøtt skinn, fløytegratinerte poteter og ein himmelsk (rødvin)saus