Saus til ribbe uten hvetemel oppskrifter

JULE RIBBE

JULE RIBBE

Ønsker dere alle ei god jul med mye god mat, familie, venner og forhåpentligvis tid til å slappe av
Asiatisk ribbe med plommesaus

Asiatisk ribbe med plommesaus

Skal love dere at kjøkkenet forvandlet seg til en autentisk, asiatisk restaurant. Opphavet tilplommesausoppskriften kommer fra Lise Finckenhagen
Ribbe med sprøstekt svor – i dampovn

Ribbe med sprøstekt svor – i dampovn

Og lag for all det ikke brun sausribbefettet skal være som det er, og forhåpentligvis blir det en rest som kan brukes til lutefisken
Daddelglassert ribbe

Daddelglassert ribbe

Som tilbehør serverte jeg kokte poteter, sprøstekt brokkoli og sjampinjong med brun saus. Bruk gjerne ribbefettet i sausen

Ribbe i ultapro

Saus. Lot den stå slik i kjøleskapet til neste dag. Deretter tok jeg av lokket, og stekte den en halvtime uten lokket

Ribbe tilberedt i kombidamp ovn ?

Fyll også på litt ekstra vann i ovnspannen, så du får nok kraft tilsaus. Du får alt det som en vanlig ovn har, i tillegg alle fordeler med damp
Ribbe i lake

Ribbe i lake

Må sies jeg var litt skeptisk første gangen jeg prøvde, men smaker fortsatt ribbe, bare litt bedre, og blir så saftig og god
DET ER LITT TIDLIG MED RIBBE

DET ER LITT TIDLIG MED RIBBE

Øs over saus og stek videre tilsausen er en tjukk, sirupsaktig masse. Brenning av sausen skjedde hos meg, jeg trodde jeg kunne lage salat imens, men da ble sausen litt for brun
Slik steker du ribbe

Slik steker du ribbe

Du kan også bruke sjyen fra stekingen som saus. Jeg spiser gjerne masse ribbe lenge før jul, og den eneste grunnen til at jeg ikke spiser det hele året er vel egentlig tilgjengelighet
PERFEKT SAFTIG RIBBE MED SPRØ SVOR - Oppskrift og Fremgangsmåte

PERFEKT SAFTIG RIBBE MED SPRØ SVOR - Oppskrift og Fremgangsmåte

Hvis du ikke skal lage egen saustil ribba kan du sile vekk sjyen å jevne den ut med litt mel(evt sil ut bare litt av sjyen, kanskje en liter), tilsett så litt Soyasaus og Worcestershire sauce som smaksforsterker, bland gått og bruk dette som saustil ribba
Gro lager ribbe med en ny vri..

Gro lager ribbe med en ny vri..

Oppå ribba smurte jeg den inn i en selvkomponert saus som jeg hadde litt av hvert oppi. Lot det så få putre videre til blomkålen og brokkolien ble myke

Helstrøms Juleribbe

Grønnsakene blir senere base til en kjempegod saus.  Jevn krafta med litt mel og ha i et par skjer Soyasaus og Worcestershire sauce
Kylling Tandooriform

Kylling Tandooriform

Saus. Jeg har med vilje kortet ned på krydderlisten, i motsetning til Tikka Masalaen min, for at dere skal slippe å ribbe krydderhyllene helt neste gang dere er ute å handler