Øs over saus og stek videre tilsausen er en tjukk, sirupsaktig masse. Brenning av sausen skjedde hos meg, jeg trodde jeg kunne lage salat imens, men da ble sausen litt for brun
Du kan også bruke sjyen fra stekingen som saus. Jeg spiser gjerne masse ribbe lenge før jul, og den eneste grunnen til at jeg ikke spiser det hele året er vel egentlig tilgjengelighet
Hvis du ikke skal lage egen saustil ribba kan du sile vekk sjyen å jevne den ut med litt mel(evt sil ut bare litt av sjyen, kanskje en liter), tilsett så litt Soyasaus og Worcestershire sauce som smaksforsterker, bland gått og bruk dette som saustil ribba
Oppå ribba smurte jeg den inn i en selvkomponert saus som jeg hadde litt av hvert oppi. Lot det så få putre videre til blomkålen og brokkolien ble myke
Saus. Jeg har med vilje kortet ned på krydderlisten, i motsetning til Tikka Masalaen min, for at dere skal slippe å ribbe krydderhyllene helt neste gang dere er ute å handler