◊ Legg scampi utover på et kjøkkenpapir og la dem tine. Scampien er antagelig den største utfordringen ved denne retten, men du står fritt til å velge noe annet
Stek scampi på høy varme i olje, dryss over litt chilipulverog ha over kjøttet. Denne gangen har vi valgt en litt asiatisk vri, med soyasaus, sweet-chili saus, lime og ingefær
Hvis du ikke har chilipasta, kan du bruke litt tomatpuré som du freser med hvitløk. den er populær verden over med balanse mellom syre, sødme, umami og passe styrke og lite bitterstoffer
½ chili, finhakket. Scampi marineres i en umamirik ponzu-saus en time eller to, legges på grillen, og serveres med verdens enkleste mangosalat, sammen med litt ponzu som du dypper scampi oppi
Bruk gjerne hjemmelaget ponzusaus, Da kan du godt ha i litt ekstra chili i marinaden. mariner rensede scampi en time, legg på grillen, stek på høy varme et minutt eller to og server med verdens enkleste mangosalat, marinade og ristede sesamfrø