I denne retten kan du bytte ut kyllingen med scampi. Pass bare på at gryten ikke koker etter at scampien er tilsatt, men kun trekker i noen få minutter
Rens scampiene, tre de på spyd og stek de i olje i en varm panne. Varm opp sataysausen og server. Det er vanligvis kylling satay som brukes oftest, men man kan godt bruke scampi
KLIKK PÅ BILDET så kommer du rett inn til Youtubes oversikt over det de har om og med scampi. Felles for alle disse tre navnene er at de er matretter, og at navnet viser til en måte å tilberede råvarene på
Denne er med både scampiog torsk, men du kan også velge kun en av disse. Denne indiske fiskeretten er for mange en favoritt med sin krydret smak og kremet konsistens
På grunn av det rike sjølivet langs kysten, er det deilige retter med fisk ogscampi. Kokken forklarte hvordan den var laget og jeg har prøvd å gjenskape den
VG har nettopp gitt ut et grillbilag, og der finner vi oppskriften på en rett med kyllingogscampi. Oppdrettsreker har aldri vært, er ikke, og kan aldri bli scampi
Scampien er byttet ut med kyllingfilet i tillegg til at vi har doblet mengden grønnsaker. Mens ris og løk koker kutter du opp paprika, squash ogkyllingfileten i biter
Skjær opp paprika og løk og dandér sammen med scampien på grillspyd. Jeg liker oppskrifter som er enkle og som ikke krever så mye innkjøp av "rare" ingredienser