Tapasmeny Lettvint seekhkebab. April og mai er koselige måneder med blomster og trær som springer ut i blad og blomst, fuglene kvitrer, vi ser mer og mer til solen og snøen forsvinner Nirusverden
Noen av mine retterSeekhkebab med kikertstuing og aubergine. Chappal kebab. Min oppskrift på seekhkebab finner du her. Shami kebabChili blogg
Fargerik couscoussalat Denne fargerike salaten passer fint til grillet kjøtt, men er også veldig godt som tilbehør til tandoori kylling og seekhkebabChili blogg
Seekh kebab Dette nummeret var et temanummer med masse asiatisk mat, og blant alle de fristende middagsrettene valgte jeg ut en som het SeekhkebabBalsam for sjelen
Samosa, Seekh kebabSeekhkebab. Frityrstekes i varm rapsolje (ikke for sterk varme) og serveres med Tamarind og Date chutney TV2.no
Namdag (kebaber og potetmelkake) Krydderet jeg bruker er en blanding jeg kjøper på asiamat som heter "Seekhkebab" with garlic and ginger, fra Laziza international Livsnyterier
Indisk på menyenSEEKHKEBAB. og oppskriften på SeekhKebab fant jeg her. SEEKHKEBAB. Jeg elsker indisk mat ♥. Og spiser det stort sett kun hvis vi er ute å spiser, FRA HUSET I SVINGEN