Seifilet oppskrifter

Hverdagsfest med seifilet

Hverdagsfest med seifilet

Seifiletene stekes på stekepanne i nøttebrunt smør. 500 g seifilet. Hvetemel, urter og salt blandes. Fisken vendes først i mel og urter, så i vispet egg deretter vendes i brødsmuler og raspet gjeitost
Grove seikaker med hvitløk!

Grove seikaker med hvitløk!

En blokk seifilet (400 gr). En blokk seifilet (400 gr). Etter å ha hatt to biler på verksted og i tillegg måtte skifte vinterdekk på begge, var det på tide å se på om vi kunne lage litt rimeligere mat
Hjemmelaget fiskegrateng

Hjemmelaget fiskegrateng

200 g seifilet eller annen kokt fisk. 1 ss smør. 12 ss hvetemel. 13 dl melk
Sunn, rask og enkel fiskesuppe

Sunn, rask og enkel fiskesuppe

eller seifilet. 625 gram torsk eller seifilet 400 gram reker 3 dl lettmelk 1,5. Vi er fremdeles på suppekjøret, men denne uken har vi altså gått for en fiskesuppe i stede for en kylling basert en
Fiskekaker av sei

Fiskekaker av sei

 . Denne høsten har vi som prosjekt å prøve ut enkelte av de kokebøkene som utgis denne høsten. Nå har vi en stund laget mat fra boka Fett nok – LCHF for hele familien
Fiskegryte med grønn chili

Fiskegryte med grønn chili

400 g seifilet (eller annen hvit fisk)1 ts gurkemeie 1-2 grønne chili 2 ss finhakket, fersk ingefær1 løk saften fra 1 lime3 dl kokosmelk evt litt finhakket fersk koriandersalt og pepperRens og finhakk chili (fjern mesteparten av frøene), løk og ingefær, ha i en gryte sammen med litt olje og gurkemeie, stek over middels varme et par minutter. 2-3 porsjoner 400 g seifilet
Enkel og veldig god seigryte

Enkel og veldig god seigryte

I går ble det handla seifilet som ble til en utrolig enkel og god fiskegryte i dag. La det frese litt i kjelen før du tilsetter seifileten skåret i passende biter (ikke for små)
Hjemmelagde seikaker

Hjemmelagde seikaker

400 g fersk seifilet. 400 g fersk seifilet. Fiskekaker er digg- så lenge de inneholder store mengder fisk, og aller helst er hjemmelaget
Ostepanerte fiskepinner med grønnsaker

Ostepanerte fiskepinner med grønnsaker

De hjemmelagde fiskepinnene har jeg laget av billig seifilet, og den noe dyrere grønnsakspastaen er et ferdigprodukt som består av nesten halvparten erter og brokkoli
Gi seimiddagen en eksotisk touch

Gi seimiddagen en eksotisk touch

seifilet, uten skinn og ben. 1Ingredienser 750 g seifilet, uten skinn og ben 2 ts salt 1 ss oliven- eller rapsolje 1 ts garam masala Linser 175 g grønne linser 1 stk hvitløk stk saft av ½ sitron stk salt Mynteyoghurt 1 stk yoghurt, mild og lett 1 ss hakket, frisk mynte 1 ss flatbladpersille Send handlelisteStart med linsene
Fisk Florentine

Fisk Florentine

800 g seifilet, i grove biter. Ca 426 kcal per porsjon 800 g seifilet. 4. Porsjoner. 1 ts salt. 1 pakke spinat, tint og avrent
Fiskegryte med høstens grønnsake

Fiskegryte med høstens grønnsake

Torskefilet kan gjerne byttes med seifilet eller hysefilet. Denne laget jeg for noen uker siden, den var knallgod
Grove fiskekarbonader

Grove fiskekarbonader

Kjør fisken i foodprosessor til den er grovmalt. Ta fisken over i en bolle og vend inn de øvrige ingrediensene
FISKEKAKER (UNIVERSAL OPPSKRIFT)

FISKEKAKER (UNIVERSAL OPPSKRIFT)

1 kg seifilet. 1 kg seifilet. En skulle ikke tro at det å lage sine egne fiskekaker er enkelt. Det høres jo litt avansert ut… Fra å være en fisk som svømmer i kaldt saltvann til og ende opp som en rund, gylden, saftig, lekker og smakfull fiskekake
Mammas hjemmelagde seibiff

Mammas hjemmelagde seibiff

Stekt seifilet med løksaus servert med poteter og gulrøtter. Her kommer en fiskefavoritt fra mammas kjøkken