Seig marengs oppskrifter

Marengs UTEN egg!

Marengs UTEN egg!

De blir nemlig skikkelig seige og fine i konsistensen. Marengs uten egg. Kan virkelig denne litt ekle laken bli til hvit marengs
Marengs

Marengs

Eggehviten, vaniljesukkeret og sitronsaften piskes til skum, tilsett litt og litt sukker mens du fortsetter piskingen til massen blir blank og seig

Sjokolade Marengs

Som Pavlova er også denne litt seig inni. Sjokolade Marengs har massevis med friske jordbær, deilig sjokolade ganache og søt vaniljekrem
Marengs med sjokolade og marspian

Marengs med sjokolade og marspian

De er luftige og seige, enkle å lage og perfekt lørdagsgodt. Pisk eggehviten med ca halvparten av melisen til stiv marengs
Marengs uten EGG

Marengs uten EGG

Visp med miksmaster til massen blir seig og nesten sitter fast når du snur bollen. Ja, da har jeg funnet det også
MARENGS ER EN DEILIG AVSLUTNING

MARENGS ER EN DEILIG AVSLUTNING

De er seige inni. Marengs med limekrem er en sånn dessert som roer ned smaksløker og fordøyelsen. Jeg mener jo at en søt dessert roer ned sjela og-Det er jo ikke den første gangen noen tenker marengs til dessert, dessverre

Lavkarbo marengs / pikekyss

Prøv å løsne marengsen fra bakepairet med en stekespade eller en skarp kniv, er det fortsatt litt seige må de stå lenger i ovnen

Sukkerfri marengs

Vil du ha den seig, så kan du prøve med noen dråper eddik i massen. Endelig fikk jeg til den perfekte marengsen uten sukker
Påskekyllinger av marengs

Påskekyllinger av marengs

til du får en tykk litt seig glasur. Lag påskekyllinger av marengs. Pisk til marengsen blir blank og luftig

Eplekake med saftig marengs

Pisk den til den blir seig. Bre marengsen over eplene. Pass på at marengsen ikke brenner seg. 30 minutter eller til marengsen er stiv og seig
Makroner med italiensk marengs

Makroner med italiensk marengs

Så lenge man får til marengsen blir disse makronene mer stabile enn de franske, litt søtere er de, men og seigere inni
Pavlova i langpanne

Pavlova i langpanne

Eddik er en viktig ingrediens, som sørger for at marengsbunnen får den rette, myke og litt seige konsistensen
Skumkake til 17. mai!

Skumkake til 17. mai!

Skummet har en tendens til å bli litt seigt i kantene etter noen dager. Kaken består av marengsskum som dekkes med sjokolade og kokosdryss
Pavlova med sitronkrem og bær

Pavlova med sitronkrem og bær

Eddik er en viktig ingrediens, som sørger for at marengsbunnen får den rette, myke og litt seige konsistensen
Sjokolademarengs-iskake

Sjokolademarengs-iskake

Dette er en drøm av en iskake, som består av seigsjokolademarengs i bunnen og kremete vanilje- og sjokoladiskrem oppå